Produkter for matbutikk på nett (7)

Leverandørstyring

Leverandørstyring

Vi tilbyr omfattende støtte, som gjør det mulig for bønder å stole på et kompetent team for å opprette og gjøre en olivenlund lønnsom.
Soyaproteinkonsentrat VEGACON® 70, Soyaproteinkonsentrat, Soyaprotein

Soyaproteinkonsentrat VEGACON® 70, Soyaproteinkonsentrat, Soyaprotein

Sojaproteinkonsentrat VEGACON 70 er et fullverdig soyaprotein, laget av genmodifiserte sojabønner (NON-GMO). Gjennom en spesiell prosess fjernes ufordøyelige karbohydrater. VEGACON 70 har et høyt proteininnhold og støtter proteinfordøyelsen. VEGACON 70 brukes i kjøtt- og pølseprodukter, pasta, vegetariske ferdigretter, sauser og babymat. I dietetiske matvarer og diet-shakes brukes det til proteinberikelse. VEGACON 70 emulgerer, stabiliserer og har en høy fettbindeevne. Det forbedrer strukturen, forlenger holdbarheten og er egnet for å berike matvarer med protein.
VANN VARZA ALBA

VANN VARZA ALBA

KÅLSESONGEN STARTER, MED HØY KVALITET, OG FORHANDLINGSBART PRIS, VI VENTER PÅ DINE TILBUD TIL, E-POST. anghelosgogot07@gmail.com ELLER TEL: 00306972721395 / FAST NR, 00302310711083
Tørkede Manguer 🥭

Tørkede Manguer 🥭

Vi er selskapet SOTRAPAC. Vi produserer tørkede frukter under merket MITZ. De tilgjengelige produktene nå: tørkede bananer, tørkede ananas, tørkede mangoer, tørket Cassimanga, tørkede papayaer og mange flere. Vi er lokalisert i Yaoundé, Kamerun. Vi kan kontaktes på +237655086223. Vi er tilgjengelige på Facebook under navnet MITZ. Vi er klare til å levere til alle grossister og eksportører, uansett hvilket land og uansett mengde. For tiden har vi en produksjonskapasitet på 3 tonn/måned. Vi planlegger å øke til minimum 30 tonn/måned innen 5 år. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du er interessert og ønsker bilder av produktene våre. P.s. ingen tilsatt sukker, ingen fargestoffer. Holdbarhet på minimum 6 måneder.
Freeze Dry - Freeze Dry

Freeze Dry - Freeze Dry

Freeze Dry er en metode for tørking av matvarer og lett bedervelige materialer ved hjelp av sublimering. I denne metoden fryses matvarene direkte, og den frosne vannet fordamper og fjernes fra maten. Dermed fullføres tørkeprosessen. Stegene som følges for tørking med Freeze Dry er som følger: - En enhet med kapasitet på 350 kg kjøler matvarene ned til -40 °C, noe som sikrer at de fryser helt. Den svært lave temperaturen fører til dannelse av små iskrystaller under fryseprosessen. - De frosne matvarene settes under vakuum, og dermed reduseres trykket. - Takket være det lave trykket fordamper vannet i isform direkte og fjernes fra maten. - Fuktigheten som er igjen i maten fjernes ved forsiktig varmebehandling, og dermed fullføres tørkeprosessen. - Etter tørking pakkes matvarene i fuktighetsbestandige emballasjer. Dette forhindrer at den tapte fuktigheten samler seg igjen i maten.
ferske frukter og grønnsaker tomater, løk, poteter, kirsebær, jordbær - Ferske frukter og grønnsaker

ferske frukter og grønnsaker tomater, løk, poteter, kirsebær, jordbær - Ferske frukter og grønnsaker

Vi er eksportører og produsenter av alle typer ferske frukter og grønnsaker.
Appelsin - Bitter appelsin - Appelsin - Eksport av bitter appelsin

Appelsin - Bitter appelsin - Appelsin - Eksport av bitter appelsin

Appelsin - eksportkvalitet av bitter appelsin